Terunka's blog =)

WYD_pondeli

21. 7. 2008 11:35
Rubrika: Takový zážitky.. | Štítky: WYD

Pondeli bylo pro mnohe narody ve znameni louceni s Australii (nechtela bych bejt na letisti :D), ne vsak pro nas. Vetsina Cechu se sice stehovala do Olympic Parku, kde budou dalsi tri noci prebyvat, ale to neznamenalo, ze my se se Sydney loucime..to fakt ne!

Ve 12h. jsme oslavili spolecnou msi sv., po ktere nasledovala kupa informaci. Pak se asi vsichni postupne rozjeli do mesta, kde si kazdy udelal program podle svyho-my se konecne dostali do katedraly St.Mary,kde nebyla fronta,coz bylo super. Je to fakt krasny misto.. Ja se pak vydala na Sydney Tower,ale ta fronta tam me odradila. Aspon jsem zjistila, ze kdyz si koupim spolecnej listek pro vez a pro akvarium,tak to bude stat dohromady 30 dolaru, coz zvlast by me stalo o 20 dolaru vic. To je super, doufam,ze bude cas se na obe mista dostat.

Prolezla jsem jeste nejaky kramky a ted uz pres hodinu travim v internetovy kavarne, protoze jsem asi 40 minut skypovala a maminkou. Co me hodne pobavilo, jsou dva Indove, kteri sedi vedle me a hraji nejakou valecnou strategii. Jeden z nich neustale kycha, dokonce v tom predcil i me a to se jentak nevidi :D Jinak info o mem zdravotnim stavu: uz je mi lip,krk uz je v pohode,akorat ryma je strasna no a pak trochu kasel..Ale jak rikam, kdo z Cechu nezazil v Australii rymu,kasel nebo boleni v krku,jako by tady ani nebyl :D

Ale ted uz musim bezet na sraz, nakoupit nejaky jidlo na zitrek do Blue Mountains..Tak se vsichni mejte a diky za prizen!

Zobrazeno 1497×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková