Terunka's blog =)

WYD_mega mse

11. 7. 2008 14:42

Druhy den naseho pobytu v Melbourne se pomalu chyli ke konci a ja se tu zkusim zaznamenat par zazitku.

Dopoledne jsme na devatou jeli do kostela v nasi farnosti Ringwood North, kde probehla adorace pro nasi treti ceskou skupinku, mixlou neteryma, co prijeli o dva dny driv. Po adoraci pro nas farnost pripravila vystoupeni tradicnich obyvatel, Aboriginals. Kdo si mysli, ze prijeli nejaci indiani, je na omylu-chvilku pred vystoupenim jsme ty kluky videli v normalnim modernim obleceni, takze trochu zklamani :-)) Ale to jejich vystoupeni by vazne mazec! Zajimavy tance a kreace predvadeli :))

Pote jsme jeli do Melbourne. Jisty pan T.  nekolik z nas neustale mystifikoval, ze prej jedeme spatne. Darilo se mu to dost dobre-nekolik lidi z nej bylo fakt mimo :D V Melbourne jsme sli po pamatkach, mrakodrapech, byli jsme taky v pristavu, ve Starbucks :D (proc je u nas jenom jedno v Praze??! :)) a celkove jsme toho videli dost. Zatim nejhorsi zazitek mam, kdyz jsem strasne potrebovala na zachod, kterej jsem nemohla ani za nic nekde najit..No, mohlo to dopadnout katastrofalne nebejt verejnejch zachodu, ktery jsem posleze nalezla :)

Kolem paty jsme se presunuli do Telstra Dome, coz je takovej obrovskej stadion asi pro 60tis. lidi, kde se hraje australskej fotbal..Vsude kolem uz proudily davy nejruznejsich narodnosti, spousta zpivalo, volalo, ci ruzne halekalo..Pro nas, vetsinou usedlejsi Cechy, to bylo celkem vtipny :D Vsude vlalo spousta vlajek a ruznorody narody jsme poznavali podle klobouku, mikin atd. no vsechno to meli hrozne hezky a v narodnich barvach, az jsme zalitovali, ze my mame jen "tricka" :) Po prichodu do Telstra Dome jsem potkala pana R. ktery se fotil zrovna s nejakejma cizinkama..Jak jsem posleze zjistila, nebyly prvni a urcite ani posledni :))) Udelala jsem pro nej skutek lasky a vyfotila ho nejen s cizinkama, ale i s jeho mestskou vlajkou..nevim, co to tam tahal :D Pak nasledovala mse, krasna a fakt hodne mezinarodni, ta atmosfera byla proste amazing :)))

No a po msi jsme se odebrali do hrozne narvanyho vlaku, kterym jsme dojeli do Ringwoodu... Pojedli jsme klobasy s michanejma vajickama (zajimava kombinace :D) A uz se pomalu chystame spat..

Takze dobrou noc, mejte se krasne! A diky za vsechny zpravy, ktery o sobe napisete!!

Zobrazeno 2737×

Komentáře

Peggy-1

Diky terko za presny popis! I ja muzu souhlasit ze to bylo fakt super a ze mi to prineslo spoustu zazitku i duchovnich (pro jisteho pana Bukina, ktery kdyz uz se chce podelit o nazor by se mohl alespon autorizovat nebo pridat foto!) Diky TERY!!!:D zitra v kostele! papa

Ajatynka

A ještě jsem zapomněla , že tě zdraví Vincenta s Damiánem.A sestra Immaculata vzkazuje, že kdyby byl s Bukinem nějaký problém, tak to dá do pohody :-D :-D tak zdárek, klokanko :)

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková